Meteen naar de inhoud

Dirigent

Tubaïst, dirigent en docent  Arne Visser (1981) is als dirigent gespecialiseerd in hedendaags en symfonisch repertoire. Als tuba- en euphonium- speler speelt hij bij toonaangevende nieuwe gezelschappen zoals muziektheatergroep Neo-fanfare 9×13, Conflux Trio en het Symfonieorkest Pynarello. 

 Hij is sinds 2020 vaste dirigent bij Orkest de Ereprijs, en dirigeerde afgelopen jaren het Nederlands Blazers Ensemble en andere professionele gezelschappen. Daarnaast is hij verbonden aan drie symfonieorkesten: het Bataafs Symfonie Orkest, het Haags Studenten Symfonie Orkest en het Nationaal Project Orkest.

Hij is een veelgevraagd tuba- en euphoniumspeler bij gerenommeerde symfonieorkesten, zoals Holland Symfonia, het Balletorkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest, het Koninklijk Concertgebouworkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Naast een drukke concertagenda doceert Arne tuba, euphonium, ensembleleiding, kamermuziek en educatieve vaardigheden op het Koninklijk Conservatorium Den Haag en bij het JongKC.

Bezoek ook Arnes website: arnevisser.com.