Orkest

Wie zijn wij?

Op zoek naar een combinatie van muziek en plezier in het centrum van Den Haag? HSSO Valerius is een ambitieus en gezellig symfonieorkest voor studenten en young professionals in Den Haag. Samen repeteren we elke dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur in de aula van de Haagse Hogeschool, onder leiding van dirigent Arne Visser.

Die wekelijkse repetities zijn er met een reden! Elk jaar organiseert Valerius twee grote concerten, één in het voorjaar en één in het najaar. Daarnaast zoeken we elk jaar naar interessante projecten waaraan we kunnen deelnemen. De laatste jaren was Valerius aanwezig op het 'Ut Haags Notûh festival' en werkten we samen met de Stichting Dosti om een ​​unieke combinatie van Hindipop en klassieke muziek te laten horen. Extra bijzonder was ons concert op de Haagse Hogeschool voor onze eigen koning tijdens een feestelijke opening van het nieuwe studiejaar.

En er is meer ...

Ons orkest bestaat uit studenten en young professionals uit verschillende landen. Met deze internationale groep mensen gaan we altijd na de repetities een drankje doen in de Xieje. Elk jaar hebben we een geweldig studieweekend, we organiseren barbecues, safari-diners, karaoke-avonden en nog veel meer! Onze leden zijn ook actief betrokken in de diverse commissies van het orkest.